14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

L’ADJUDICATARI DEL CENTRE ESPORTIU ROÍS DE CORELLA PROMOCIONA EL NEGOCI ALIÉ A LA POLÈMICA POLÍTICA

El Centre Esportiu Roís de Corella, alié a la polèmica polítia sobre la legalitat de la concessió, ha celebrat aquest cap de setmana el seu usuari nombre 400 en tan sol un mes des de la seua reobertura.

Els monitors i altre personal de l’empresa adjudicatària han sorprès a Ildefons Márquez Barber, amb la inscripció del qual s’aconseguia el quart centenar, amb un esmorzar en la cafeteria del centre i el regal d’un conjunt de equipación esportiva.

 

L’empresa Te Toca Safor S. L. que s’encarrega actualment de la gestió del centre esportiu des de fa només un mes, es mostra “molt satisfeta” amb la resposta dels gandians, “que estan acollint favorablement les activitats de fitness, bodi, byke, pilates, kross, gimnàs, sala de musculación, ball cubbá etc. així com els menús diaris específics de fitness que la pròpia cafeteria del recinte ofereix al preu de 8 euros”.

L’empresa gestora continuarà amb les inversions en recursos humans i materials necessàris per a ampliar les possibilitats, ja extenses actualment, la disponibilitat de les quals comença a les 7 del matí fins a les 22 hores.

Articles relacionats