15 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

L’actriu Verónica Forque actua a Gandia en “Las cosas que sé que son de verdad”

– Teatre Serrano: “L’actriu Verónica Forque està hui a Gandia!. No et perdes la seua actuació en “Las cosas que sé que son de verdad”  Divendres 13 a les 20.30h en el Teatre Serrano”

Verónica Forqué arriba al Teatre Serrano encapçalant el repartiment d’una obra del prestigiós autor australià Andrew Bovell, que ofereix un retrat complex i intens dels mecanismes de la família -i del matrimoni- des del punt de vista de quatre fills que s’esforcen per ser ells mateixos més enllà de les expectatives i l’amor dels seus pares.

Bob i Frank han treballat de valent perquè els seus quatre fills tinguen les oportunitats que ells mai van tindre. Ara que els seus fills tenen les seues pròpies vides és el moment de relaxar-se i gaudir. Però el canvi de les estacions de l’any, com a metàfora dels canvis que ocorren en la vida, portarà veritats ocultes, que qüestiona si potser que en les famílies  l’amor que es dona és excessiu.

Teatre Serrano L’actriu Verónica Forque està hui a Gandia!!. No et perdes la seua actuació en “Las cosas que sé que son de verdad”  Divendres 13 a les 20.30h en el Teatre Serrano

Articles relacionats