L’Acord Territorial impulsa el comerç on line a la Safor

L’Acord Territorial de la Safor per l’Ocupació i el Desenvolupament Sostenible ha llançat el programa Impulsa, un programa dissenyat per a la millora de la visibilitat i promoció dels negocis en Internet i en els nous canals de comercialització online.

És un programa 100% gratuït destinat a empreses joves de la comarca de la Safor i per a equips d’emprenedors. Per poder inscriure’s s’ha d’accedir a la web lasaforempren.com i emplenar el formulari de preinscripció.

Les empreses seleccionades (un màxim de 15) hauran de triar un mínim de 5 reptes, dels 12 que conté el programa, amb l’assessorament de l’equip de tècnics de l’Acord per tal d’aconseguir al finalitzar el programa les millores desitjades. Els reptes treballen temes tan diversos i importants com el pla de màrqueting, competències per a l’empreniment, construcció o millora de la web, les xarxes socials, el disseny gràfic, el posicionament, la publicitat, el finançament, i combinaran formació amb consultories personalitzades, tallers, networkings… El programa començarà al mes de juny i finalitzarà al mes de setembre, i el lloc on es desenvoluparà és a l’Urbalab Gandia.

Et Pot Interessar