23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

La xifra de casos actius es situa als 1.064, després de 114 nous casos en les últimes 24 hores

La Comunitat Valenciana ha registrat des de l’última actualització 114 nous casos per prova PCR. D’altra banda, s’han donat 67 altes a pacients amb Coronavirus

D’aquesta forma, en aquests moments hi ha actius 1.064 casos, la qual cosa suposa un 5,5% del total de positius.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 75 persones ingressades,  6 d’ells en UCI. No s’ha registrat cap defunció per coronavirus. El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ascendeix a 565.077.

Actualització de la situació en residències

Les residències de la Comunitat Valenciana no registren cap defunció des del 25 de juny, per la qual cosa es compleixen 33 dies sense defuncions per coronavirus. En aquests moments hi ha algun cas positiu en 9 centres: 1 a la província de Castelló, 1 en la d’Alacant i 7 a la província de València.

– Residents nous positius: 0

– Treballadors i treballadores nous positius: 0

– Residents morts: 0

En aquests moments, es troben sota vigilància activa de control sanitari 2 residències en la Comunitat Valenciana, les 2 a la província d’Alacant i 2 a la província de València.

Actualització Brots de coronavirus

Nous brots:

– Oriola: 3 casos positius en l’àmbit laboral

– Elx: 4 casos en l’àmbit laboral

– Elx: 5 casos en àmbit social

Brots anteriors:

– Mislata: 3 nous positius. Total: 8 en l’àmbit de l’oci nocturn

– València: 10 casos més. Total: 21 en l’àmbit de l’oci nocturn

– València: 3 casos més. Total: 9. Brot en àmbit familiar

– València: 2 casos més. Total 7. En l’àmbit social

Salut Pública i Assistència Sanitària ja han definit com realitzar la investigació i el garbellat de casos en relació amb el brot detectat el cap de setmana passat en dues discoteques de València. Des de aquestes es posaran en contacte amb aquelles persones que les van visitar els dies 23 i 24 de juliol per a indicar-los on han d’acudir per a realitzar la prova PCR amb l’objectiu de descartar l’aparició de nous casos.

Articles relacionats