12.8 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Lidia Llacer i Lucia Martin, ciclistes de la Safor van competir a la Copa Euskaldun

– Tant Lidia com Lucia han tingut l’honor de ser les primeres ciclistes de La Safor a competir en la modalitat de carretera després de l’estat d’alarma.

– Les dues corredores pertanyent a l’equip Koryo Car

Les dues ciclistes van haver d’anar fins a la ciutat basca de Iureta, on es va realitzar una carrera reservada per a les categories sub-23 i júnior de la Copa Euskaldun.  La gandiana Lucia Martí va finalitzar en el lloc 26, a 47 segons d’Irene Cantera que va ser la justa vencedora. La vallera Lídia Llacer va haver de conformar-se en arribar en el lloc 38, després de patir una desgraciada caiguda en el primer terç de l’etapa. Cal recordar que totes dues ciclistes són Júniors de primer any i l’alt nivell es va reflectir en tot moment. 

La prova tenia un recorregut de 67 quilòmetres amb dos ports puntuables i va haver-hi a prop 70 ciclistes de tota Espanya.

Assemblea de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana

Poques novetats es van donar l’assemblea de la Federació Valenciana de Ciclisme que va tindre lloc dissabte passat. El més destacat va ser en la presentació de comptes a l’assenyalar que hi ha un saldo positiu de 60.000 euros en el present exercici, a causa del fet de mantindre les partides de despeses a ratlla.

Pel que fa al calendari es va apuntar que se salvaran les proves que es puguen, no obstant això a la província de València està pràcticament tot suspés. Recordar que la província de València era la que més proves ciclistes organitza de tota Espanya.

Articles relacionats