La Xarxa Feminista Safor-Valldigna demana als ajuntaments signar les exigències en matèria de violència de gènere

La Xarxa Feminista Safor-Valldigna demana el compromís dels ajuntaments per signar les exigències en matèria de violència de gènere

– La Xarxa Feminista Safor-Valldigna demana als ajuntaments de la Safor-Valldigna que signen un compromís contra la violència masclista i els emplaça a què el pròxim 25 de novembre a les 12.30 hores a signar el document amb les exigències del moviment feminista en matèria de violència de gènere.

– La Xarxa Feminista Safor-Valldigna se suma així a l’acció convocada per Emergència Feminista.

El dilluns 25 de novembre, la Xarxa Feminista Safor-Valldigna emplaça tots els ajuntaments de la comarca a les 12.30 hores amb la finalitat de signar un compromís contra la violència masclista. Aquest compromís es materialitzarà mitjançant la signatura d’un document que conté una sèrie d’exigències dirigides a lluitar de forma efectiva contra la violència masclista. El col·lectiu feminista se suma d’aquesta forma a l’acció convocada per Emergència Feminista i que es realitzarà arreu de l’Estat, tant amb entitats locals com amb el govern central.

Amb la signatura de les exigències en matèria de violència de gènere, la Xarxa Feminista Safor-Valldigna busca que les entitats locals de la comarca mostren un vertader compromís amb la lluita contra la violència masclista, contribuint així des dels nostres municipis a l’erradicació d’aquesta xacra social i construint uns pobles lliures de violència vers les dones.

Entre les diferents peticions destaquem l’exigència de no pactar amb partits que neguen l’existència de la violència masclista, garantir la dotació pressupostària per a la prevenció de la violència de gènere, garantir l’obligatorietat de formació en igualtat del personal del sector públic i potenciar una educació de la ciutadania basada en la coeducació.

Et Pot Interessar