Ja és una realitat el soterrament de la línia de baixa tensió del Residencial Oest a l’Alqueria de la Comtessa

Ja han  començat les obres de la línia subterrània de baixa tensió del residencial oest a l’Alqueria de la Comtessa. Per a la consecució del projecte s’ha establit un pressupost d’execució de 138.848,15 euros, dels quals, 124.814,03 euros han sigut finançats per SOM i IFS.

El pla d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) de la diputació va destinar 3,2 milions d’euros per a millores a municipis de la comarca de la Safor. D’aquesta quantitat, 109.810,03 euros van ser adjudicats a l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa i assignats a les obres per a la línia subterrània de baixa tensió del residencial oest.

A més d’açò, la Diputació de València va incloure l’obra en el Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) aportant l’import de 15.004,00 euros.

L’objectiu del projecte és el soterrament de la línia de baixa tensió trifàsica a 400 / 230 v, en les avingudes: Diputació i Ausiàs March; i en els carrers: Sant Jaume, Escoles, Camí Molí i Partida Fil del Poble i s’ha establit un termini per a la finalització de les obres de dos mesos.

El Centre de Transformació situat en la zona verda de la U.E. Residencial Oest carretera Rafelcofer és el qui s’encarregarà del subministrament.

Els materials utilitzats en aquest projecte, estan homologats per IBERDROLA i es troben inclosos dins les normes internes de la companyia elèctrica. Aquesta instal·lació no generarà incidències negatives en el sistema de distribució d’energia elèctrica.

Voro Femenia, l’alcalde de l’Alqueria de la Comtessa ha explicat que: «aquestes obres suposen una millora per al poble i per tant, faciliten el dia a dia dels nostres veïns, que són el nostre objectiu principal».

Et Pot Interessar