Ángel Martín assumeix com a propis els mals resultats electorals de Podemos Gandia i dimiteix

Ángel Martín: «Després dels resultats de les Eleccions Municipals i assumint els resultats com molt dolents, vaig decidir fer un pas arrere assumint que era necessari un canvi en l’Executiva del nostre municipi.»

«Hui, després de les eleccions generals, crec que és el moment de dimitir i iniciar un debat intern que done lloc a unes primàries».

L’exsecretari general de Podemos Gandia també ha justificat la seua tasca «Crec que durant aquests anys en què he sigut Secretari General s’han fet grans coses pel nostre municipi. Hi ha hagut un gran treball en el qual hem impulsat esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat, hem fet força demanant responsabilitat en els plans de prevenció d’incendis forestals municipal, esmenes a la carta de participació (sent una de les formacions que més presenta), articulem una pregunta parlamentària defensant als treballadors de seguretat del nostre hospital i un llarg etcètera d’actuacions de les quals estem profundament orgulloses».

Però també ha reconegut les coses fetes malament, «perquè no he sigut capaç que la nostra formació tinguera el mateix suport que obtenim en les eleccions generals. No he sigut capaç que si visibilitze el nostre treball, ni de generar la confiança necessària perquè els veïns de Gandia optaren pel nostre projecte. En termes generals, crec que Podem té una assignatura pendent: la implantació territorial. La desaparició de molts dels cercles i, sobretot, després d’una desfeta en les eleccions municipals en la Comunitat, ens ha de fer reflexionar i donar moltíssima més força als òrgans d’organització i municipalisme perquè siguen capaços de revertir aquesta situació, tasca que no serà fàcil».

Et Pot Interessar