21.6 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

Potries fa campanya de visualització a les xarxes socials per lluitar “Contra la Violència Masclista”

Potries llança una campanya per al 25 de novembre de 2019 contra la violència masclista visualitzant els micromasclismes com una pràctica normalitzada socialment. Una campanya dissenyada des de l’Ajuntament de Potries dirigit a un públic jove. Agafa l’estètica de la xarxa social Twitter per a emfatitzar pràctiques quotidianes tan subtils i tan interioritzades que poden passar desapercebudes, però que reflecteixen i perpetuen les actituds masclistes i la desigualtat entre dones i homes.

Consta de 15 tuits on es veuen reflectides 15 situacions que patim les dones, estaran penjades/exposades pels carrers del poble, des de hui, fins al 26 de novembre, data en què acaba el calendari d’actes i activitats programades per al dia violència masclista.

A Potries visualitzem per al 25N piulades micromasclistes per tal de conscienciar, i trencar les actituds masclistes.

Micromasclisme: “Masclisme normalitzat socialment que es manifesta en una sèrie de pràctiques quotidianes tan subtils i tan interioritzades que poden passar desapercebudes, però que reflecteixen i perpetuen les actituds masclistes i la desigualtat entre dones i homes”. 

Articles relacionats