La VIII Concentració de Motos Vespa de Gandia ha reunit 300 vehicles

La VIII edició de la Concentració de motos Vespa ciutat de Gandia, va reunir el 16 de setembre vora tres-cents vehicles.

Lydia Morant, regidors d’Esports, ha explicat que es tracta d’una jornada festiva que ha comptat entre altres activitats amb un esmorzar, un dinar i una ruta per la comarca a més d’un lliurament de premis.

«Des de l’Ajuntament de Gandia volem agrair l’organització d’aquesta activitat que permet que moltes persones d’altres punts acudisquen a la nostra ciutat i ens coneguen com a destinació turística«.

Es van lliurar premis al grup més nombrosos de Vespas, un altre per a la moto que acudia a Gandia des de més lluny i un a la Vespa més original que va ser escollida per un jurat.

El president del col·lectiu, Iván Moreno ha destacat que «aquesta concentració s’està consolidant com una de les més grans en l’àmbit nacional. El cartell d’aquest any tenia com a emblema al Tio de la Porra, «un dels emblemes de la comarca a què volíem retre homenatge pocs dies abans de l’inici de la Fira«.

Per la seua banda, Vicent Arnau va recordar que fa anys van ser uns pocs amants d’aquestes motos els que van decidir posar en marxa l’associació. «Treballàrem molt per legalitzar el col·lectiu i distribuir els càrrecs per aconseguir un funcionament de la Penya en el dia a dia que permetés la incorporació de nous membres. Al llarg d’aquest temps hem treballat moltes persones a la directiva i fruit del treball de tots, hui podem dir que som un dels clubs de Vespa referents de la Comunitat Valenciana«.

Finalment, Arnau ha volgut agrair el suport del consistori a l’hora d’organitzar aquest tipus d’activitats. «Sense aquest tipus d’ajudes i col·laboracions aquests esdeveniments no es podrien realitzar perquè tots tenim feina i dediquem part del nostre temps lliure a posar en valor la nostra afició a la Vespa«.

 

Et Pot Interessar