La VIII Concentració de Motos Vespa de Gandia preveu reunir 300 vehicles

Els regidors de Gandia Lydia Morant i Nahuel González, acompanyats d’Iván Moreno, president de la Penya Vespa la Safor, i Vicent Arnau, soci fundador i membre de la directiva de l’associació, han presentat la VIII edició de la Concentració de motos Vespa ciutat de Gandia, que tindrà lloc a la plaça del Prado el pròxim 16 de setembre a partir de les 09.30 hores.

Lydia Morant ha explicat que es tracta d’una jornada festiva on els organitzadors tenen prevista la participació de més de 300 Vespas i que comptarà entre altres activitats amb un esmorzar, un dinar i una ruta per la comarca a més d’un lliurament de premis.

Des de l’Ajuntament de Gandia volem agrair l’organització d’aquesta activitat que permet que moltes persones d’altres punts acudisquen a la nostra ciutat i ens coneguen com a destinació turística“.

La regidora ha informat que es lliuraran premis al grup més nombrosos de Vespas, un altre per a la moto que acudisca a Gandia des de més lluny i un a la Vespa més original que serà escollida per un jurat.

El president del col·lectiu, Iván Moreno ha destacat que “aquesta concentració s’està consolidant com una de les més grans en l’àmbit nacional. Esperem més de 300 Vespes, fet que suposa una xifra molt important en aquest tipus d’esdeveniments“. Moreno ha aprofitat la seua compareixença per a destacar que el cartell d’aquest any té com a emblema al Tio de la Porra, “un dels emblemes de la comarca a què volíem retre homenatge pocs dies abans de l’inici de la Fira“.

Per la seua banda, Vicent Arnau va recordar que fa anys van ser uns pocs amants d’aquestes motos els que van decidir posar en marxa l’associació. “Treballàrem molt per legalitzar el col·lectiu i distribuir els càrrecs per aconseguir un funcionament de la Penya en el dia a dia que permetés la incorporació de nous membres. Al llarg d’aquest temps hem treballat moltes persones a la directiva i fruit del treball de tots, hui podem dir que som un dels clubs de Vespa referents de la Comunitat Valenciana“.

Finalment, Arnau ha volgut agrair el suport del consistori a l’hora d’organitzar aquest tipus d’activitats. “Sense aquest tipus d’ajudes i col·laboracions aquests esdeveniments no es podrien realitzar perquè tots tenim feina i dediquem part del nostre temps lliure a posar en valor la nostra afició a la Vespa“.

Finalment, Nahuel González, va aprofitar la seua intervenció per a fer una crida a la ciutadania perquè acudisca a la plaça del Prado diumenge que ve. “És un espectacle molt especial i singular que demostra que el gran teixit associatiu que té aquesta ciutat també arriba als amants de les motos. Poder gaudir d’aquesta exhibició de més de 300 motos serà un privilegi que també ajudarà a dinamitzar la ciutat“.

La jornada tindrà preus populars. En el cas del dinar serà de 8 euros i per dinar i el menjar el preu serà de 20 €.

Et Pot Interessar