La UE Gandia es vincula al LLevant UE

La UE Gandia ha signat un conveni amb el Llevant Unió Esportiva, com a escola de referència, que converteix l’equip del Serpis en entitat vinculada. L’acte de presentació va tenir lloc en la Ciutat Esportiva de Bunyol i hi van acudir el director de l’escola del Llevant UE, Sergio Gómez, i els coordinadors Joanquín Navarro i Carlos Martínez, al costat de la resta de l’organigrama del club, així com representants de les quinze escoles procedents de Castelló, València, Alacant i Murcia, que també han signat convenis, segons informa el director de la UE Gandia, Santi Roca. 
Per part de l’UE Gandia van acudir, a més de Santi Roca, el responsable de l’àrea de metodologia i direcció esportiva, Angel Ayllón. Es tracta d’un acord que posa en valor el treball realitzat durant les últimes temporades en l’entitat gandiana, però que suposa un pas més en la modernització de la gestió esportiva que vol escometre el club del Guillermo Olagüe amb els canvis realitzats en el seu organigrama.
De fet, la figura d’Ángel Ayllón ha sigut clau perquè cristal·litzara l’acord, encara que ja existia un acord tàcit mitjançant el qual diversos jugadors de l’UE Gandia de diverses categories han estat realitzant entrenaments en la ciutat esportiva del Llevant UE en les últimes temporades.
Ayllón va destacar els beneficis que l’acord va a tenir en la UE Gandia en les pròximes temporades: «Vincular-nos a una entitat del prestigi com el Llevant ens a va a donar un valor afegit no només per les facilitats que anem a tenir perquè els nostres xics i xiques puguen aspirar a formar part algun dia d’un dels seus equips, sinó perquè ens va a ajudar a créixer, formar-nos com a tècnics, implementar noves metodologies i formes de treball i pel seu lloc, a millorar l’escola a nivell global». Per al club es tracta d’un pas més cap a la seua modernització i millora i al costat dels canvis efectuats en la seua estructura es confia que aquest conveni servisca per a millorar i seguir creixent.

Et Pot Interessar