Diana Morant: «Els festivals són benvinguts sempre que darrere hi haja professionals seriosos»

«Els festivals i uns altres grans esdeveniments són benvinguts a Gandia sempre que darrere hi haja professionals seriosos que oferisquen un producte sostenible i que ajude a brillar a Gandia», ha declarat l’alcaldessa, Diana Morant, en referència al Pirata Rock, que des de dijous reuneix milers de joves atrets per una cita musical en la que es poden escoltar peces de rock underground d’Ayax y Prok fins a les cançons desenfadades dels catalans Buhos, que barregen música i bon humor, però també artistes internacionals com ara Dubioza Kolektiv i els seus ritmes balcànics.

L’alcaldessa ha fet referència a l’impacte d’este esdeveniment:  2ls milers de «pirates» que ens visiten també estan coneixent el centre de la ciutat gràcies a les bones relacions establides entre organització i l’Ajuntament de Gandia. Així ens garantim tenir grans ambaixadors de Gandia després del seu pas per PirataRock».

Allò cert és que tot i el volum de gent que arrossega este certament, amb més de quatre mil persones només a la zona d’acampada del parc Ausiàs March, el festival es desenvolupa sense incidències, amb un tipus de públic respectuós en perfecta simbiosi amb els interessos de la ciutat de Gandia.

Les declaracions de l’alcaldessa es produeixen en la cúspede del calendari de festivals de Gandia. El Pirata Rock acaba este dissabte 21 de juliol, però este mateix dissabte arranca al port el cicle Escena Gandia, on el volum de públic també es preveu considerable.

Et Pot Interessar