La trobada empresarial Formworking 2019 de Gandia oferirà formació sobre habilitats directives

La regidora delegada de Polítiques Econòmiques i d’Innovació de Gandia, Alícia Izquierdo; el president de l’Associació d’Empresaris de La Safor (AESAFOR), Juan Pablo Tur, i Nassio Estruch, membre de la Junta Directiva d’AESAFOR, han presentat les jornades Formworking 2019, trobada de treball i formació per a la millora i foment de les relacions empresarials.

L’Associació d’Empresaris de La Safor, entitat organitzadora, ha preparat enguany una sèrie de cursos/conferències orientades al desenvolupament d’habilitats clau en la gestió i direcció de l’empresa.

Se celebraran entre els mesos de maig i novembre pròxims en les instal·lacions de l’Urbalab a Gandia.

Izquierdo ha valorat positivament aquestes jornades i ha posat l’accent en la importància de la formació del sector empresarial. “La formació contínua és un dels èxits dels bons empresaris, perquè el món evoluciona, les noves tecnologies van implantant-se i el món de la comunicació i el màrqueting va modificant els sistemes de comportament; els empresaris són els primers innovadors en el sector”, ha comentat la regidora.

Formació en Habilitats Directives

Tur ha fet referència a la capacitat de millora contínua en l’empresa, no solament en el sector de la producció, sinó també en la direcció d’aquesta: ”els empresaris moltes vegades ens obsessionem en què nostres plantilles de treballadors han d’estar formades pel que fa a les últimes maquinàries, procediments, protocols…però, ha vegades, tenim manca en formació de Direcció”.

Per la seua part, Estruch ha recordat que Formworking és un projecte que va començar fa un any “com una mescla de networking, formació i sinergies entre les empreses de la comarca.

Les jornades se centraran en cinc habilitats directives:

16 de maig – ACLARIR ABANS DE PLANIFICAR. Pepe Crespo (Prionomy).

6 de juny – COMUNICACIÓ D’ALT IMPACTE. Maribel Vilaplana (EDEM).

19 de setembre – TÈCNIQUES DE NEGOCIACIÓ. Borja Gonzálbez (EDEM).

24 d’octubre – NOVES TENDÈNCIES I INNOVACIÓ. PASSIÓ I ENGINY PER A CREAR. Ximo Catalán (EDEM).

27 de novembre – FORMACIÓ i DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL. Jesús Ruiz (EDEM).

Els interessats poden reservar una de les 50 places disponibles  emplenant el formulari de la pàgina web de l’Associació d’Empresaris de La Safor: www.aesafor.es

 

Et Pot Interessar