12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

La trobada comarcal de Tyrius reuneix quatre-centes dones a l’Alqueria

L’Alqueria de la Comtessa s’ha omplit de gom a gom este divendres 8 de març amb les assistents de la XIX Trobada d’Ames de Casa Tyrius de La Safor, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona.

La trobada ha concentrat associacions d’ames de casa de diversos pobles de la Safor, com Tavernes de la Valldigna, Xeraco, Oliva i Real de Gandia, així com de l’Alqueria de la Comtessa, que ha estat el poble amfitrió. També han assistit representants polítics locals del Partit Socialista i del Partit Popular, i l’alcalde del municipi, Voro Femenia,

A les 9.30 hores, totes les dones s’han reunit a l’Ermita dels Sants de la Pedra, on han esmorzat. Després han començat una cercavila fins a la Plaça de l’Ajuntament, juntament amb la geganta Beatriu i la colla de Tabalers i Dolçainers de l’Alqueria de la Comtessa.

Mariluz Blasco, presidenta de les Ames de Casa Tyrius de l’Alqueria de la Comtessa, i Voro Femenia han donat la benvinguda a les participants i les han dedicat unes paraules. A més, s’ha repartit un detall per a cadascuna.

La Trobada ha continuat amb la visita de diverses exposicions que s’han organitzat al poble i d’un mercadet a la Plaça Major. La trobada ha acabat amb un dinar al restaurant Brisas del Mar. 

Articles relacionats