La Survivor Race viu a Gandia una prova classificatòria per al mundial de Londres

La regidora d’Esports, Lydia Morant, i Héctor Bertomeu, director de Survivor Events, empresa organitzadora de la Survivor Race, han presentat la prova que tindrà lloc a Gandia este diumenge 3 juny. Com a novetat, l’edició d’aquest any serà una de les 4 carreres espanyoles classificatòries per al mundial de Londres, que tindrà lloc el pròxim mes d’octubre.
La cursa se celebrarà en quatre tandes. La primera tanda, Front Squad començarà a les 9:30 hores i estarà integrada per l'»elit de l’elit»; en la segona, a les 9.35 hores, participarà l’Elit; la secció Amateur eixirà a les 10:00, 10:15 i 10:30 hores en tandes de 80/100 corredors; mentre que la Popular tindrà eixides des de les 10:45 fins a les 12:00 cada 15 minuts. Un esglaonament d’eixides pel qual s’ha optat donat el gran nombre de participants inscrits i per tal de facilitar les marques als participants.
Durant els 8 quilòmetres de recorregut, els corredors prendran l’eixida al parc Ausiàs March, envoltaran el riu Serpis i passaran pel pont de l’avinguda del Raval, acabant en el mateix parc on hauran de superar obstacles com cordes, gorgs de fang, el peg board, anelles, pujar murs, carregar pes, el famós Little Swing (únic a Espanya) i altres nous obstacles, que «no deixaran indiferent tant als corredors com al públic» segons van afirmar els organitzadors.
Els corredors podran recollir els dorsals i l’equipació el mateix dia de la cursa a partir de les 8:00 hores al «Village» instal·lat al propi parc Ausiàs March, on es podrà gaudir de l’ambient amb food-trucks, música i un speaker que amenitzarà l’esdeveniment i on estaran instal·lats els obstacles més espectaculars.
D’altra banda, durant la roda de premsa s’ha informat que l’organització també ha arribat a un acord amb la Fundació Espurna. D’aquesta manera, tots els seus membres han estat convidats a participar de l’experiència Survivor, ja siga corrent, ajudant en els avituallaments o animant als corredors.
Lydia Morant ha volgut destacar «l’alta implicació de l’ajuntament, ja que la prova requereix la col·laboració de diferents departaments. A part del servei d’Esports, que coordina el desenvolupament de la prova, hem d’agrair la feina de la Policia Local, al departament de Medi Ambient, Parcs i Jardins, Serveis Bàsics, Protecció Civil, i per descomptat als voluntaris i la Creu Roja que estaran vetllant per la seguretat de tots els participants i públic assistent«.
Morant ha volgut destacar la tasca dels integrants de l’Associació Espurna «que estaran presents com a voluntaris i oferiran alguns dels productes que comercialitzen, aportant valor i més contingut al Village«. Per finalitzar la seua intervenció, la regidora va animar a tota la ciutadania i als esportistes a gaudir de l’espectacle.
Per la seua banda, Héctor Bertomeu va voler agrair la feina de la regidoria d’Esports, a l’hora de facilitar els aspectes necessaris perquè la competició es desenvolupe amb totes les garanties. Va explicar que es tracta d’una prova de 8 quilòmetres al voltant del riu Serpis i que començarà i finalitzarà al parc Ausiàs March on hi ha els obstacles més divertits i que comptarà amb un espai d’animació amb música, food-trucks a més del podi per a lliurament de medalles i obsequis als participants.

Et Pot Interessar