26.3 C
Gandia
Dimecres, 17 agost, 2022

La situació epidemiològica a la Safor es manté en una incidència acumulada de 29,09

– La comarca de la Safor es troba en un nivell baix de risc de contagi per coronavirus

Estabilitat epidemiològica a la Safor, així es pot qualificar, després de l’anàlisi de l’última notificació de la Conselleria de Sanitat al voltant de les dades per pobles i àrees de Salut.

En el cas de la Safor la situació general es troba en un nivell de baix risc de contagi pràcticament a la totalitat dels pobles de la comarca. La dada més negativa és que ha augmentat el nombre de pobles que tenen casos positius fins a 10: Ador, Beniarjó, Tavernes, El Real de Gandia, Gandia, Miramar, La Font, Oliva, Vilallonga i Xeraco.

Pobles amb Positius Safor 210504

Gandia i Ador han reduït el nombre de casos en 4 i 3 respectivament i ha fet abaixar la incidència acumulada fins a 38,89 i 66,31 casos per cada 100 mil habitants respectivament.

En el cas contrari, és a dir, que han augmentat el nombre de casos des de l’última actualització estan Oliva, Tavernes, La Font i Miramar.

Cal tindre molt present les mesures sanitàries, fonamentals en el control de la pandèmia, i més ara quan s’acosten celebracions, el bon oratge i s’han rebaixat les restriccions.

COVID SAFOR 210504

Articles relacionats