21.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

La Setmana Valenciana de Ciclisme Femení estarà de dol per Estela Domínguez

La Setmana Valenciana de Ciclisme Femení que s’iniciarà aquest pròxim dijous des de València estarà de dol després de la trista defunció per accident de trànsit de la val·lisoletana Estela Domínguez, corredora del Sopela Womens Team, que havia d’estar aquest pròxim dimecres a la platja de Gandia al costat del seu equip.

Una notícia que ha caigut com un pitxer d’aigua freda per a l’equip basc que dirigeix l’agullentí Paco Pla que durant molts va ser l’entrenador de l’Escola Ciclista Benavent de Gandia.

Pla va estar parlant aquest passat dijous al matí amb el seu pare per a recollir dimecres que ve a la ciclista de tan sols 19 anys i que s’estrenava com a professional precisament a la platja gandiana. “Ara tot això ja no podrà ocórrer, ha sigut una maçada per a mi i em costarà assimilar-lo. Ténia molta il·lusió amb aquesta carrera i de veure per primera vegada a les seues noves companyes” apuntava el d’Agullent.

“No substituiré a Estela per a aquesta carrera i en comptes de ser set corredores serem sis contra les millors ciclistes del món. Com el dorsal ja està fet i amb el seu nom li ho portaré al seu pare perquè el guarde, és el menys que podíem fer. És probable que les nostres corredores porten un braçalet negre però jo vull fer-li una cosa diferent que encara estic pensant” afig el que ha sigut quatre vegades campió d’Espanya de ciclocròs absolut.

Pla encara recorda a Estela d’aquestes últimes carreres de ciclocròs on ella acompanyava a Pla i Alba Teruel per a aprendre de dos especialistes com són ells en la pràctica del fang. “L’última vegada que coincidim va ser a Benidorm. Estava tot previst perquè aquest dijous les entregarà la roba de l’equip i debutaran”.

Articles relacionats