La Setmana Santa de Gandia presenta la padrina al Saló de Corones del Palau

La Junta Major de Germandats de la Setmana Santa de Gandia ha celebrat este divendres 5 d’octubre al Saló de Corones del Palau Ducal la presentació de la padrina de la Setmana Santa i cambrera del Crist Ressuscitat 2019, Paula Beltrán Alandete, pertanyent a la Germandat de la Santíssima Creu.

ESte era un dels tres actes que té previstos la Junta per als pròxims dies, junt al Dia del Confrare i el Festival de Bandes de Cornetes i Tambors.
Este diumenge 7 d’octubre està programat el tradicional “Dia del Confrare”, en el tram del Passeig de les Germanies que comprèn des del Teatre Serrano fins a l’encreuament amb el carrer Sant Francesc de Borja. La jornada començarà a les 9h amb un esmorzar popular. A les 10:30h se celebrarà una Eucaristia en la Col·legiata de Gandia, i posteriorment tindrà lloc el mercat ambulant solidari, animacions musicals i jocs. Per a acabar, tots els presents i confrares de les diferents germandats, compartiran un dinar de fraternitat, els fons de la qual aniran destinats per a l’acció social que realitza anualment la Junta Major.
Finalment, dimarts que ve, dins dels actes de celebració del 9 d’octubre a Gandia, tindrà lloc el XXIV Festival de Bandes de Cornetes i Tambors.
L’acte, que tindrà lloc en els jardins de la Casa de la Marquesa de Gandia, donarà inici a les 11:30h, i comptarà amb les següents bandes:
– Agrupació Musical Sant Sepulcre Raval – Gandia.
– Banda de Cornetes i Tambors de la Vera Cruz – Oliva.
– Banda Mare de Déu Blanqueta Grau de Gandia.
– Banda de Cornetes i tambors de la Germandat del Sant Sepulcre · Oliva
– Agrupació Musical de el “Davallament” Grau de Gandia.
– Banda de Cornetes i Tambors de la «Fervorosa» Germandat de Natzarens de la Flagelació i Glòria d’Elx.

Et Pot Interessar