Jacinta Rubio serà la candidata de Compromís a l’alcaldia de Xeraco

Jacinta Rubio, actual tinent d’alcalde d’Urbanisme de Xeraco, serà la pròxima candidata a l’alcaldia per Compromís, tal com ha acordat l’executiva local del BLOC-Compromís per Xeraco. A la imatge, Rubio amb Francesc Serralta, candidat en 2015.
Jacinta Rubio era l’única candidata, encara que el reglament de primàries estableix que tot militant  tenia dret a presentar-se. Així doncs, aquest divendres 5 d’octubre, a la mateixa Assemblea de militants i simpatitzants, es tancava el termini de presentació de candidatures. Jacinta Rubio, actual tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme, Hisenda, Participació Ciutadana, Patrimoni, Noves  Tecnologies i Modernització, fou l’única persona que es va presentar i per unanimitat, de tota l’Assemblea es va ratificar la seua candidatura per encapçalar la llista electoral del 2019 per Compromís per Xeraco.
 Francesc Serralta, qui ha sigut el darrer cap de llista a les eleccions del 2011 i 2015, li ha donat l’enhorabona i el seu suport. Creu que li toca pegar una passa endarrere perquè, segons ha explicat, ell ja ha cumplit el seu paper i li toca a la pròxima generació. A més, ha manifestat que està molt content d’aquestos anys i de tota la tasca que ha pogut fer, com alcalde i regidor, per millorar la vida de la gent de Xeraco.
Jacinta ha destacat la tasca, dedicació i treball de Francesc Serralta  i ha agraït a tot el col·lectiu el suport que li ha donat. I ha manifestat que ara toca presentar un projecte per a Xeraco posant en valor el patrimoni cultural i natural que tenim.
Ara s’obri un termini fins a principis de l’any que ve per presentar a l’assemblea local una proposta de llista electoral.

Et Pot Interessar