24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

LA SETMANA SANTA DE GANDIA PARTICIPA EN LA 33 TROBADA NACIONAL DE CONFRARIES CELEBRADA EN LEÓN

 

– Durant el passat cap de setmana una delegació de prop de 25 confrares de Gandia ha participat en la 33 Trobada Nacional de Confraries que s’ha celebrat a la ciutat de Lleó.

– Aquesta cita anual és punt de trobada entre les diferents poblacions que celebren la Setmana Santa i també com a punt d’intercanvi d’experiències, novetats i projectes futurs entre nombroses localitats del nostre país.

La delegació gandiana va estar liderada pel president de la Junta Major de Germanors de la Setmana Santa de Gandia, Emili Ripoll, per la Padrina de la Setmana Santa de GANDIA 2023, Eva Pellicer, i pel Regidor Delegat, Miguel Ángel Picornell.

Com sol ser habitual en aquesta mena de cites un dels elements més sol·licitats va ser l’edició del Passio 2022 i que ja és una publicació més que consolidada en el panorama nacional i vaixell almirall de la Setmana Santa de Gandia.

A més, la Setmana Santa de Gandia va poder traslladar a la resta de localitats les novetats que es van introduir l’any passat gràcies al treball de les 18 Germandats de Gandia i aquelles que ja s’estan preparant per al 2023.

Finalment, aquestes trobades també tenen una important faceta cultural, didàctica per a continuar treballant en l’objectiu comú d’evangelitzar a través de la Setmana Santa.

La pròxima trobada se celebrarà en la localitat andalusa de Granada a la fi del mes de setembre de 2023.

Articles relacionats