23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

La Setmana Santa de Gandia comptarà amb una novetat la nit de Dijous Sant

 

 

– Les Germandats del Crist de la Bona Mort i de l’Ecce Homo organitzen un nou acte en la nit del Dijous Sant

– El Crist de la Bona Mort i la Verge de la Sang es trobaran la nit del Dijous Sant i comptaran amb una reflexió conjunta 

La nit del Dijous Sant comptarà enguany amb un nou acte protagonitzat per la Germandat del Santíssim Ecce-Homo i la Germandat del Santíssim Crist de la Bona Mort. Serà en la confluència del Passeig Germanies amb el Carrer San Francisco de Borja on les imatges del Crist de la Bona Mort i la Verge de la Preciosíssima Sang del nostre Senyor Jesucrist es trobaran i, en aquest moment, les Germandats realitzaran una reflexió conjunta.

Totes dues Germandats, en advertir que les seues respectives processons coincidien en recorregut i horari, han optat per aportar un moment nou a la nit del Dijous Sant en vegada acudir a la modificació d’horari o recorreguts.

Per a Rafa Aparisi, Germà Major de l’Ecce Homo és “Una nova proposta d’evangelització que demanen els consiliaris dins d’un concepte de religiositat popular. Una manera de reviure aquelles angoixoses hores d’una Mare, quan es retroba amb el fill pels carrers de la Via Dolorosa de Jerusalem, a la Gandia d’avui”.

Per part seua, José Barber, Germà Major del Crist de la Bona Mort considera que es tracta “De continuar sumant per la Setmana Santa de Gandia. Actes com el que durem a terme al costat de l’Ecce-Homo demostren que les Germandats som un motor viu que no para d’innovar i de treballar per manifestar al carrer allò en què creiem”.

Les Germandats es trobaran al voltant de les 23.30 h, i després d’acabar, continuaran els seus recorreguts pel Carrer San Francisco de Borja, on la Germandat de l’Ecce Homo seguirà pel Carrer Major fins a finalitzar la seua processó en la seua seu canònica, la Parròquia de San José; mentre que el Crist de la Bona Mort continuarà fins a la plaça de l’Escola Pia on realitza la seua final de processó de “La Mort no és el final”.

Articles relacionats