23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

La Biblioteca Central de Gandia acull una conferència i la presentació del llibre “Corrales”

 

La Bibioteca Central ha organitzat la presentació del llibre de Jose Manuel Mata, “Corrales” i la conferència a carrec de Fernando Mut Oltra, “La construcció de l’espai públic a la Gandia democràtica”.

PROGRAMACIÓ D’ACTIVITATS BIBLIOTECA CENTRAL 

– Dijous 23 març a les 19:00 h. Biblioteca Central. Sala d’Actes.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: “Corrales”, de José Manuel Mata Muñoz, finalista Premi Planeta, 2022
José Mata, finalista del Premi Planeta 2022 amb la seua obra “El avionazo, una història de Frida i Marilyn”, perfila en Corrales el seu particular retrat de la Guerra Civil Espanyola, des d’una ficció marcada per la realitat històrica i la seua sorprenent lucidesa per a reflectir els turments humans. En la seua història dos bàndols emergeixen: el dels vencedors i el dels vençuts. Entremig se situa Raúl Corrales, el seu protagonista, que viu la seua transició de xiquet a home com la d’un ésser humà atrapat entre la seua moral i un destí no triat, però sí acceptat, que el portarà a una ruptura ideològica amb el seu entorn. La paraula “traïció” deixarà marcat el seu esperit, rondant-lo cada nit.

Organitza: IMAB/Biblioteques Gandia.

CONFERÈNCIA UN PASSEIG PER LA HISTÒRIA DE GANDIA: “La construcció de l’espai públic a la Gandia democràtica”, a càrrec de Fernando Mut Oltra.

Divendres 24 de març a les 19:00 h. Biblioteca Central. Sala d’actes.

Gandia és una ciutat que destaca per la qualitat del seu espai urbà, la millora de les infraestructures i la revalorització del seu territori circumdant. Aquest és el resultat d’un gran esforç realitzat des de la democràcia. Tanmateix, encara té importants reptes per superar, com ara infraestructures territorials i un exercici solvent de la capitalitat comarcal.

La conferència també es podrà seguir en directe a través del canal de #BibliotequesGandia a YouTube.

Organitza: IMAB/Biblioteques Gandia.

Articles relacionats