23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

Nova jornada de neteja a La Llacuna organitzada per Fem Camí Net

El diumenge 2 d’abril es realitzarà una nova jornada de neteja a la zona de La Solana, a la Llacuna. El passat 18/02 es va dur a terme la primera jornada a l’espai. Foren retirats aproximadament 50 kg de deixalles i altres objectes de gran volum (Matalàs, lones i/o plàstics, planxes d’alumini, d’entre altres).

Fer una crida a la ciutadania, a les associacions i col·lectius perquè s’unisquen a la propera eixida, per complir entre totes i tots el repte de retirar les deixalles de la zona de la plantació.

Nova jornada de neteja:

02 d’abril a les 9:00 h en el Pàrquing d’autobusos de l’IES Vall de la Safor (Vilallonga) (Pàrquing Scouts) Google Maps: https://maps.app.goo.gl/aXCCducbnF9hNram9).

Durada aproximada 09:00 h – 13:00 h. L’accés a la zona de neteja s’ha de fer per una senda de muntanya, el recorregut té una duració d’uns 30 minuts, amb una dificultat mitjana.

Per a participar és necessari fer la inscripció en el següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeJl0jKX5AxLlxHSoceMzgc_LIyAwtHSH-bC_bFNCHSXGmWQw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Inscripció fins al 30 de març (inclòs). Caldrà portar: guants, sabates còmodes, aigua, esmorzar i protecció solar.

Articles relacionats