16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

La Setmana Santa de Gandia celebra el sopar de “Purificació de les Creus de Maig”

– La Setmana Santa de Gandia reunirà més de 600 persones en el sopar de la “Purificació de les Creus de Maig”

– La Setmana Santa de Gandia celebra aquest divendres 19 de maig el tradicional sopar de la Purificació de les Creus de Maig a la qual acudiran confrares de totes les germanors de la ciutat.

Per segon any consecutiu la cita se celebrarà en la Plaça del Tirant, al costat del pont de la fira, amb un nou horari a partir de les 21:30 h. Enguany s’ha decidit retardar l’inici del sopar fins a aquesta hora per a facilitar l’assistència de les persones que acaben de treballar més enllà de les 20 h de la vesprada. Així i tot, a partir de les 20 h de la vesprada començarà el muntatge de tota la infraestructura necessària gràcies als voluntaris que allí acudisquen, mentre que a les 21 h començarà el servei en barra.

Una cita a la qual acudiran més de 600 confrares de la ciutat, sent el segon acte d’acció social més important de l’any, tres el Dia del Confrare, i en el qual a més tots els beneficis seran destinats a l’acció social de la Setmana Santa de Gandia.

Així mateix, es recolliran productes general i personal, així com aportacions econòmiques que aniran íntegrament dedicades a Càritas interparroquial.

Entre les novetats d’enguany també s’ha decidit incloure una discomòbil a la finalització del sopar per a fomentar la confraternització entre els confrares de la Setmana Santa de Gandia. Els interessats a acudir han de posar-se en contacte amb la seua Germandat per a adquirir el tiquet del sopar baix braç que celebrarà la Setmana Santa de Gandia aquest divendres.

Articles relacionats