16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

Enzo Badenas tanca el Campionat d’Espanya de Motocròs amb l’objectiu complit

El pilot de Beniarjó, Enzo Badenas, va aconseguir finalitzar en la sisena plaça, però amb els mateixos punts que el cinqué lloc amb 144 punts, en el campionat d’Espanya de Motocròs en la categoria de 125 c. c. després de l’última prova celebrada en el circuit d’Alhama de Múrcia.

Badenas va complir amb els pronòstics en un circuit que coneixia a la perfecció i que només va tindre una fallada en l’última volta de l’última carrera del nacional en aquest 2023.

El de Beniarjó va començar molt bé la jornada del dissabte amb uns bons entrenaments, després en la primera carrera aconseguiria el seu millor resultat després d’obtindre el cinqué lloc.

En la jornada del diumenge va seguir la bona ratxa de Badenas i marcaria el tercer millor temps en el “Warm Up”. En la segona carrera tot semblava que aniria com el primer dia, però el saforenc va patir una caiguda per la qual es va trencar el dit polze de la mà, però va finalitzar la prova en el lloc onze.

Malauradament, la caiguda va tindre com a conseqüència la perduda de la cinquena posició final al Campionat d’Espanya,una posició impossible d’imaginar a principi de temporada però feta realitat al final del campionat.

Amb aquest bon resultat ara Enzo Badenas haurà de parar unes quantes setmanes pel trencament patit i es perdrà la cita de França d’aquest pròxim cap de setmana.

Articles relacionats