La segona edició del concurs internacional de paella de la Valldigna duplica la participació

La casa Sorolla de menjars per a emportar, de València, ha estat el guanyador del II Concurs Internacional de Paella de la Valldigna, celebrat este dilluns al Saló la Font. Casa Macario, de Tavernes de la Valldigna, i el restaurant  Picanterra, de Cullera, han aconseguit el segon i tercer premis. El concurs de figatells, inclòs en esta convocatòria, ha considerat que la Carnicería Catalá, d’Aldaia, ha elaborat el millor. El segon premi ha estat per a Carnicería Arellano de València, i el tercer per a Erika, de Benifairó. Ha cridat l’atenció que un producte tan estrictament autòcton com el figatell haja tinguts els dis primers guanyadors fora de la Safor. 

Pel que fa a les postres amb base de taronja, el premi «Maria Cuñat» ha estat per al restaurant Tinto de Melbourne (Australia), La Pepa de València ha aconseguit el segon premi, i Chef Amadeo de Gandia, el tercer.El premi a les Coques de Mestall se n’ha anat a Xàtiva, per al Forn Emilio Rico. El restaurante el Vermut i el Forn Sepell de Barx han aconseguit el segon i el tercer premi, respectivament.

En esta edició del concurs de palles, organitzada per l’Associació Cultural i Gastronòmica de la Terreta i d’Arròs de la Valldigna, han pres part 37 cuiners, el doble que en la primera edició.

Alguns dels cuiners provenien de països d’arreu del món, com ara Australia, Argentina, la Xina, França o Holanda.

 

Et Pot Interessar