La regidora de Contractació de Tavernes renuncia coincidint amb una denúncia sobre fraccionament de contractes

La regidora de Contractació i Seguretat Ciutadana de Tavernes, Llum Sansaloni, ha anunciat ha anunciat que deixarà la seua acta de regidora i farà efectiva la renúncia al ple ordinari del pròxim 10 d’abril. L’edil ha al·legat motius laborals, encara que la renúncia es produeix coincidint amb la denúncia del PP sobre el fraccionament de contractes per a la concessió del servei de consergeria de la piscina municipal a una empresa propietat del seu germà.

Hi ha un informe de la interventora en el qual s’adverteix de l’existència d’un fraccionament de contracte suposadament il·legal en eixa contractació Eixa mateixa empresa ha aconseguit el contracte de forma continuada durant les dues legislatures de Govern de Compromís. En els sis últims anys de Govern de Compromís se li ha pagat més de 66.000 euros sense procediment de contractació. Segons el PP, eixe informe es va retirar dels assumptes a tractar al darrer ple.

Compromís per Tavernes, no obstant, ha negat les acusacions d’ocultació de l’informe. Jordi Juan, alcalde de Tavernes de la Valldigna, afirma que l’informe no s’havia tramitat perquè “la secció d’intervenció està redactant altres informes que aportaran més informació al respecte. Una vegada estiguen completats estos informes es duran a la següent sessió plenària”.

El govern de Compromís diu que ha demanat a la intervenció municipal altres informes per a disposar d’una informació “el més àmplia i completa possible” sobre el presumpte fraccionament il·legal de contractes que denuncia el PP, amb la voluntat de corregir qualsevol “incorrecció” en els procediments de contractació.

Compromís defensa que el procediment que ha seguit l’equip de govern per a dur a terme la contractació del servei de consergeria de la piscina municipal ha estat el mateix durant els últims anys, i no ha rebut cap objecció per part de la secció d’intervenció.

En eixe context, s’ha produït la dimissió de la regidora Llum Sansaloni.

Et Pot Interessar