23.4 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

La recaudació del “Dia de la Bandereta” de Creu Roja es destinara a les persones majors

  • Enguany s’habilitaran 40 guardioles contactless per a la recepció de donatius que s’alternaran amb els mètodes tradicionals de donació amb diners en efectiu.
  • Creu Roja celebrarà els pròxims divendres 22 i el dissabte 23 de novembre a Gandia el Dia de la Bandereta 2019.

Es tracta d’un dels esdeveniments més emblemàtics de l’organització amb més de 100 anys d’història, i que reuneix una àmplia representació de la ciutadania. A Gandia, l’objectiu és recaptar fons per als programes de Persones Majors de Creu Roja.

“Dediquem el Dia de la Bandereta favor de les Persones Majors per a millorar la seua qualitat de vida en el procés d’envelliment. Des de Creu Roja volem contribuir a trencar l’aïllament i la soledat de les persones en situació de vulnerabilitat”. Per això, divendres que ve 22 i dissabte 23 de novembre la ciutat de Gandia s’omplirà de creus roges amb motiu d’aquesta cita anual amb la solidaritat. S’instal·laran 8 taules petitòries gràcies a la col·laboració d’empreses, entitats i institucions, i la participació de més de 100 persones col·laboradores, voluntàries i empleades de Creu Roja.

El Dia de la Bandereta comptarà amb diverses activitats als carrers i el suport de múltiples associacions i entitats de tots els àmbits. Entre elles destaca el món faller, amb la participació de les Comissions Falleres de la ciutat i la Federació de Falles. Concretament les Falleres Majors de Gandia 2020, al costat de la seua Cort d’Honor, presidirà el Punt de Trobada Solidària situada a la plaça de les Escoles Pies, La Junta Major de GGSS amb la seua padrina al Passeig encreuament en Vilanova la AAVV de Corea a les portes de Creu Roja en Magistrat Català, la germandat del Davallament a les portes de l’església del Grau, durant el matí del dissabte 23, el divendres 22 a les portes de l’ajuntament

Noves guardioles contactless

UniversalPay, companyia de pagaments físics i digitals, i Visa, la tecnologia líder en mètodes de pagament, han desenvolupat un sistema que permet per primera vegada les donacions contactless mitjançant targetes, dispositius mòbils i wearables en el Dia de la Bandereta que se celebra a València. Les companyies, de forma conjunta, han desenvolupat dispositius que simulen les tradicionals guardioles de Creu Roja per a donatius amb la finalitat de possibilitar la participació de tota la ciutadania, independentment del mètode de pagament amb el qual realitzen la seua aportació.

Articles relacionats