LA PUBLICACIÓ DE REFERÈNCIA INTERNACIONAL SOBRE TECNOLOGIA 5G TÉ AUTORS GANDIANS

El llibre, editat per Cambridge University Press, constitueix una referència indispensable per als investigadors i professionals relacionats amb les comunicacions mòbils i sense fils. Està escrit pels més destacats experts de l’àmbit mundial sobre 5G; en total, han participat 63 autors, procedents fonamentalment de les principals empreses internacionals del sector TIC –participants, la majoria d’ells, en el projecte europeu METIS. Per part de la UPV, al costat de José Francisco Monserrat, participa també l’investigador del iTEAM David Martín-Sacristán.

Tal com apunta l’investigador de la UPV, aquest llibre pretén ser una guia i compendi sobre aquells avanços tecnològics que puguen constituir els fonaments del futur estàndard per a la implantació de la 5G. “És la primera publicació que proporciona una visió global sobre la 5G”, afig.

Així mateix, incideix també en la importància de la 5G per al futur de diferents sectors, com el de l’automoció, la construcció o l’energia, entre uns altres. Aquesta tecnologia permetrà no solament la comunicació entre persones, sinó també la comunicació sense fil i en mobilitat de les màquines, així com l’intercanvi d’informació directe entre els dispositius sense necessitat de connectar-se al sistema cel·lular.

La policia intervé 500 plantes de marihuana en un pis de Gandia i deté al responsable