18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

La prova ciclista que recorda al pilot Ricardo Tormo té lloc a Aiacor

Hui dissabte, 23 de setembre, a partir de les 16.30 hores tindrà lloc en Aiacor la XXXV edició del Memorial Ricardo Tormo de ciclisme, poble natal del bicampió del món de motociclisme.

Com és habitual en Aiacor durant els últims anys s’organitza està carrera social durant les festes patronals per a homenatjar el gran ídol local que segueix en la ment de tot el veïnat.

La prova tindrà un recorregut de 74 quilòmetres i transitarà pels pobles limítrofs d’Aiacor. Quant a la participació s’espera que supere els 100 participants des de juvenils fins a veterans amb ciclistes de la talla d’Adrián Aranda, Miguel Calatayud i Raul Mira entre altres.

Els organitzadors de la Penya Ciclista la Forca tenen previst realitzar un homenatge als corredors infantils de segon any de l’escola que finalitzen la seua trajectòria en aquest club, cal recordar que l’any passat li va correspondre a Rosa Sansaloni.

IMG 20230923 WA0000 1 1

Està carrera també coneguda com la del pernil, pels 20 pernils que reparteix l’entitat d’Aiacor, habilitarà un podi on estaran dues motos de Ricardo Tormo i una corona de llorer que després de la carrera serà depositada en el bust de bronze que té en el pavelló que porta el seu nom.

Articles relacionats