18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Gandia commemora el Dia Mundial del Turisme amb visites guiades als espais més emblemàtics

– La participació aquestes activitats és gratuïta, però atés que les quotes són limitades, es recomana reservar amb anticipació

Amb motiu del Dia Mundial del Turisme el departament de turisme de Gandia ha organitzat dues visites guiades gratuïtes. L’objectiu d’aquestes activitats és donar a conéixer als visitants i ciutadans una part de la història i el patrimoni de la ciutat a través d’aquests recorreguts a algun dels monuments i els espais més emblemàtics de la ciutat.

D’aquesta manera, les dues visites que s’han organitzat el pròxim dimecres 27 de setembre són les següents;

Visita al Centre Històric i la Col·legiata

La jornada comença a les 10 hores a la plaça dels Apòstols amb un recorregut guiat per la Col·legiata de Gandia i finalitzarà a les 12 hores al Palau Ducal. Els participants que ho desitgen tindran l’opció de visitar el Palau Ducal amb una tarifa reduïda de 4 euros per persona.

Visita a la Gandia Moderna i al Museu Faller

La visita començarà a les 17.30 hores a la plaça Jaume I i finalitzarà al Museu Faller de Gandia, centre d’interpretació de la festa fallera que mostrarà als assistents a través d’un recorregut interactiu amb pantalles tàctils, mascletà digital i tubs musicals, tota la riquesa, diversitat i creativitat que té la festa fallera.

A més, el Palau Ducal ha programat per a aquest dia l’última visita nocturna de la temporada, que tindrà lloc a les 20 hores amb un descompte del 20% sobre la tarifa habitual.

WhatsApp Image 2023 09 22 at 13.09.10

La participació aquestes activitats és gratuïta, però atés que les quotes són limitades, es recomana reservar amb anticipació. La reserva es pot fer a través de la web www.visitgandia.com, a l’apartat visites guiades.

Articles relacionats