10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

La Policia Nacional recupera dos xarxes de pesca sostretes d’un vaixell al port de Gandia

• La Policia Nacional recupera dues xarxes de pesca sostretes d’un vaixell amarrat en el port i deté a dues persones

• Van ser furtades el mes de juny passat i les investigacions dels agents han permés localitzar i detindre als sospitosos

• Les xarxes, de 500 metres cadascuna i valorades en uns 2.500 euros, ja han sigut retornades al seu legítim propietari

 Agents de la Policia Nacional han detingut a dues persones, un home i una dona, de 35 i 44 anys, com a presumptes autores d’un delicte de furt, després de pel que sembla sostraure dues xarxes de pesca d’un vaixell amarrat en el port de Gandia. Els policies, a més, han recuperat les xarxes, de 500 metres cadascuna i valorades en uns 2.500 euros, que ja han sigut retornades al seu legítim propietari.

La sostracció es va produir el mes de juny passat, d’un vaixell amarrat en el port de Gandia. Des que els agents van tindre coneixement del succés, van dur a terme les investigacions necessàries fins a aconseguir localitzar i detindre als sospitosos, així com recuperar les xarxes i poder entregar-li-les al seu amo.

Els dos arrestats, tots dos amb antecedents policials, han sigut posats en llibertat una vegada sentits en declaració, no sense abans ser advertits de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan siguen requerits.

Articles relacionats