9.5 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

Ivan Gomar demostra en la Volta Ciclista a Valladolid la seua qualitat

– El fontí Iván Gomar va demostrar en la passada Volta Ciclista a Valladolid, categoria júnior, que el seu equip ha de donar-li alguna oportunitat més

– Gomar va estar lluitant en les quatre etapes de què consta aquesta prova i en la qual estaven els millors ciclistes de la península com l’asturià Iván Romeo qui va guanyar, el portugués Antonio Morgado segon classificat i el de Silla Iker Bonillo tercer classificat.

El de la Font d’En Carròs va finalitzar en el lloc onzé el primer dia, en la cronometrada de l’endemà va perdre massa temps, després en el segon sector seria el 16, i en la tercera i última etapa va acabar en el lloc 11.

Al final de la volta va concloure en la posició 31 a poc més de 4 minuts del guanyador, ja que està diferència es va aconseguir en la primera jornada quan BonilloMorgado i Romeo s’escaparien. Entre el 8 i el 31 hi ha a penes un minut de diferència que és la que va perdre en la cronometrada.

Iván Gomar seria el segon corredor millor classificat del seu equip per darrere de Pau Martí que va ser dinové i tercer més ben valencià.

En aquesta mateixa volta va córrer també el ciclista de Beniarjó, Marc Mestre que va acabar en el lloc 45 de la general, també intente escapar-se però amb mala sort.

Articles relacionats