10.9 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Tavernes impulsa el voluntariat ambiental durant l’estiu

– El Grup Muntanya Valldigna, amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient, ha iniciat les tasques de prevenció d’incendis forestals i control i vigilància dels paratges naturals de Tavernes

 La Regidoria de Medi Ambient i el Grup Muntanya Valldigna han iniciat la col·laboració per a dur a terme el voluntariat ambiental, amb treballs de prevenció d’incendis forestals en el terme municipal de Tavernes durant l’estiu.

El voluntariat desenvolupa diferents activitats relacionades amb el control i la vigilància dels paratges naturals, dels abocaments incontrolats al terme, així com prestar ajuda a totes les persones que gaudeixen dels espais naturals de Tavernes. A més, els voluntaris s’encarreguen d’informar i controlar els horaris de cremes de restes de poda i matolls.

A causa de la pandèmia, el voluntariat ambiental està restringit a sols 8 places, amb quatre torns d’hora diferents per tal de complir amb les mesures sanitàries corresponents. Per a rebre més informació sobre el voluntariat ambiental cal cridar al telèfon 685 633 185.

La regidora de Medi Ambient, Mònica Palomares, ha assenyalat que “el voluntariat ambiental ajuda a millorar i cuidar el nostre entorn, a més de sensibilitzar i conscienciar a la població sobre la importància de conservar i protegir els paratges naturals de Tavernes”.

A més, cal recordar que des de l’1 fins al 30 de setembre les tasques del voluntariat ambiental continuaran a Tavernes, i també a Benifairó de la Valldigna, mitjançant les ajudes de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtic i Transició Ecològica en matèria de prevenció d’incendis.

Articles relacionats