21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

La Policia Nacional deté a un home per maltractament animal

• L’home va colpejar i desatendre al seu gos, li va provocar dos ferides sagnants a l’animal, que es trobava espantat i tremolant, amb signes de desnutrició i deshidratació

• L’ara arrestat mantenia al gos a la terrassa, a la intempèrie, sense passejar-lo, i l’hauria agredit en diverses ocasions

• El gos ha sigut traslladat a una protectora d’animals

Agents de la Policia Nacional han detingut aquest dilluns a Gandia  a un home de 47 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de maltractament animal, després de pel que sembla va colpejar al seu gos i provocar-li dos ferides sagnants en el pit. L’animal, a més, presentava signes de desnutrició i deshidratació, trobant-se desatés.

Els policies, que realitzaven labors pròpies de prevenció de la seguretat ciutadana, van ser comissionats aquest dilluns al voltant de les cinc de la vesprada per la Sala del 091, perquè acudiren a un habitatge de la localitat, on un home estaria agredint a un gos.

Una vegada allí, els agents van observar a un gos de raça Pitbull, espantat i tremolant, amb dues ferides sagnants en el pit, i que presentava signes de desnutrició i deshidratació.

Els agents van esbrinar que l’amo del ca tenia a l’animal des de feia sis mesos, que presumptament acabava de colpejar-lo i que l’hauria agredit en diverses ocasions. A més, mantindria al gos a la terrassa a la intempèrie, sense passejar-lo.

Per tot això, els policies van detindre a l’home com a presumpte autor d’un delicte de maltractament animal. L’arrestat, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

El gos ha sigut traslladat al veterinari per al seu reconeixement i, seguidament, al centre d’acolliment d’animals.

Articles relacionats