32.6 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

La Policia Nacional deté a un home després d’incendiar el vehicle d’un compatriota

 

• Va fracturar la finestreta del cotxe, el va ruixar i li va calar foc

• Les investigacions dels agents han permés localitzar i detindre al sospitós

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir en la localitat valenciana de Gandia a un home de 50 anys, d’origen lituà, com a presumpte autor d’un delicte de danys, després de pel que sembla cremar intencionadament el vehicle propietat d’un compatriota.

Els fets van ocórrer el passat 24 de febrer, sobre les tres i mitja de la matinada, quan un home es va acostar a un vehicle estacionat en la via pública de Gandia i, presumptament va fracturar la finestreta i va ruixar amb un líquid tant l’interior com l’exterior, llançant posteriorment alguna cosa dins del turisme que va fer que començara a incendiar-se.

Els fets van ser presenciats per una ciutadana que alertada pels lladrucs dels gossos, va traure el cap a la finestra del domicili, cridant l’atenció a l’autor. Aquesta va alertar immediatament al propietari, qui va intentar sufocar l’incendi amb poals d’aigua, fins a l’arribada de la Policia Nacional i bombers.

Les investigacions dutes a terme pels agents han permés localitzar i detindre al sospitós com a presumpte autor d’un delicte de danys. L’arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Articles relacionats