21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

La Policia Nacional deté a dos joves en una baralla multitudinària

• A més, van començar a espentar als agents i agredir-los, llançant-los gots de cristall i botelles, havent de sol·licitar més presència policial

• Els fet van ocorrir a la nit del dissabte en la Plaça Prado de Gandia

Agents de la Policia Nacional han detingut el dissabte a Gandia  a dos homes de 20 i 23 anys, com a presumptes autors d’un delicte de resistència i desobediència a agent de l’autoritat, després d’iniciar-se una agressió entre tots dos que va acabar en una baralla multitudinària en la qual van participar més de 20 persones.

Els fets van ocórrer sobre les onze i quart de la nit del dissabte, en la plaça Prado Gandia, quan els agents que es trobaven realitzant labors de prevenció de la seguretat ciutadana van veure a dos homes agredint-se mútuament.

Ràpidament els policies es van dirigir al lloc i van intentar mediar entre les parts perquè cessara l’agressió, fent cas omís a les seues indicacions. A més, en aquell mateix moment, nombroses persones que es trobaven en els voltants es van acostar fins a la plaça i van començar a increpar-se entre ells.

En observar l’actitud cada vegada més violenta i agressiva dels implicats en la baralla, els agents van sol·licitar reforç d’altres dotacions policials per a dissoldre la baralla, ja que els joves van començar a llançar-los gots i botelles de cristall a les patrulles que es trobaven en el lloc.

A més, els participants es van abalançar cap als policies, espentant-los i intentant-los a agredir-los durant la intervenció. Per tot això, els agents van detindre a dos homes, tots dos amb antecedents policials, com a presumptes autors d’un delicte de resistència i desobediència a agent de l’autoritat. Els arrestats han passat a disposició judicial.

Es continuen amb les investigacions per al total esclariment dels fets.

Dispositiu especial cap de setmana

Malgrat l’incident produït el dissabte a la nit, la localitat de Gandia ha presentat aquest cap de setmana un alt compliment de la normativa en vigor per a lluitar contra la pandèmia. La Policia Nacional, en coordinació amb Policia Local de Gandia, va establir un dispositiu policial específic per a les nits del dijous, divendres i dissabte.

Dins de l’operatiu establit s’ha informat els visitants que arribaven a Gandia de la normativa específica que té la comunitat autònoma.

Articles relacionats