10.9 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Bona jornada per als ciclistes de la comarca de la Safor en el Trofeu Sant Pasqual del Genovés

– També es van obtindre bons resultats al Trofeu Escolar de Polop per a cadets.

La carrera del Genovés va ser de caràcter nacional, per a juvenils i amb una distància aproximada de 94 quilòmetres i que comptava amb dues cotes puntuables de tercera categoria.

Miguel Solera, de Palmera, va entrar en la cinquena posició amb el mateix temps del català Sergi Darder que va ser el vencedor, al costat d’ells entraria també el corredor de la Font, Iván Gomar que va finalitzar en la setena posició.

IMG 20210516 WA0014Tots dos ciclistes de La Safor van poder aguantar la duresa de la prova amb una calor sufocant i van entrar amb el grup capdavanter de 20 corredors. Solera va ser el segon valencià millor classificat i l’equip Teika com primer classificat.

 

 

Jairo Jaen a Polop

Bona jornada per als ciclistes de la comarcaEn la carrera disputada a Polop reservada per a corredors de la comunitat valenciana i amb una distància de 50 quilòmetres amb una pujada dura, el ciclista de Palma Jairo Jaén va aguantar en tot moment en el grup principal i en les últimes dues voltes de 23, es va trencar el grup quedant dos companys seus per davant mentre ell va aguantar dins de l’escamot fins al final.

Al final aconseguiria ser un dels 30 que aconseguirien acabar la carrera de 80 i va passar la línia de meta en la dinovena posició, a més el seu equip acabaria segon per davant d’esquadres potentíssimes i amb molta més tradició ciclista.

En aquesta prova també va participar el corrredor de la vall Vicent Grau,  de l’equip Amiant, que aconseguiria finalitzar en el lloc 31 i el gandià Noa Momparler que no va poder classificar-se.

Que passa quan se celebra una victòria abans d’hora

 

Articles relacionats