15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Els Xics de l’Escola de Ciclisme Triasport fan un pas endavant a la Challenge Provincial d’Alfafar

– Els xics del Triasport-Gandia ja es troben més prop de les xiques després de la quarta prova puntuable per a la challenge provincial d’escoles que es va disputar aquest passat diumenge al parc Comercial d’Ikea a Alfafar.

Novament la dupla formada per Alex Moreno i Dani Sánchez han aconseguit la seua quarta victòria consecutiva en la categoria de promeses on el xeraquer Gerard Pastor ha acabat en una magnífica cinquena posició i el seu paisà Xavier Nogueroles en la sèptima plaça a més Sergi Esteban va ser nové.

Triasport challenge Alfafar 2En la gimcana de principiants, el podi ha estat molt a prop amb la cinquena plaça de Darío Humanez, la sisena d’Álex Sánchez i la setena i primera xica Andrea Contero.

En carrera però de primer any, Andrea Contera aconseguiria una nova victòria mentre que Àlex Sánchez seria cinqué i Àlex Moreno tretzé.

En la prova per als de segon any de principiants, va destacar el valler Andreu Sansaloni que va tornaral podi amb un treballat segon lloc mentre que Aarón Bueno acabaria nové.

En la categoria d’alevins, novament les xiques van ser les protagonistes, Carla Bañuls va conquerir la victòria i la tercera plaça va ser de Carla Martínez en les de segon any mentre que Irene Flores seria segona en les de primer any amb un sisé lloc per a Sergi Margarit.

Triasport challenge AlfafarFinalment en la categoria infantil destacar la gran victòria i primera de la temporada d’Aitana Calabuig per davant de Leyre Merlet mentre que Laia Canet va alcançar la quarta plaça.

En els de primer any, Marc Iborra acabaria quart, Jorge Flores 14 i Paula Esteban cinquena entre les xiques mentre que Ausiàs Puente va ser desqualificat per alçar els braços.

Quant a l’Escola de _Ciclisme de la Valldigna, van destacarAitor Arlandis i Cristian Vercher van acabar quarts com a millors ciclistes de l’equip.

Articles relacionats