23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Visita a les obres de millora urbana al carrer Marroc

La presidenta de la Junta de Districte del Raval, Amparo Victoria, acompanyada pels regidors Miguel Ángel Picornell (regidor de Serveis Bàsics) i Nacho Arnau (edil de Trànsit i Mobilitat), van visitar divendres passat les obres de millora urbana del carrer Marroc, ubicat al barri del Raval, les quals van començar el passat 3 de maig i que avancen a bon ritme.

Es tracta d’una actuació integral, inclosa al Pla de Manteniment i Millora de Vials, que suposa la renovació del vial, les voreres i les conduccions d’aigua potable.

Amb aquesta actuació posem solució a una reivindicació històrica del veïnat i les empreses ubicades al carrer Marroc. I, al mateix temps, aconseguim un barri i un carrer amb més qualitat de vida, més confortable i més accessible, que podrà gaudir la ciutadania” va declarar Victoria qui ha afegit que “Demanem una miqueta de paciència als veïns, perquè totes les obres generen certes molèsties. Però el resultat estem segurs que, al final, pagarà la pena. Seguim en marxa al Raval; per un barri i uns carrers millors“.

Articles relacionats