19.6 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

La Policia Nacional desmantella una plantació de marihuana indoor i deté a un home

• Els agents han intervingut un total de 296 plantes de marihuana amb un pes de quasi deu quilos

• L’habitatge on es trobava el cultiu comptava amb un sistema de videovigilància i comptava amb modificacions estructurals per a ocultar la plantació

Agents de la Policia Nacional van desmantellar la setmana passada en la localitat de Gandia (València) una plantació de marihuana situada a l’interior d’un xalet i han detingut a un home de 28 anys, d’origen colombià, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric després d’intervindre 296 plantes de marihuana amb un pes total de quasi deu quilos.

Els investigadors, després de tindre sospites sobre un possible cultiu de plantes de marihuana a l’interior d’un xalet, van dur a terme un dispositiu policial de vigilància per a verificar els fets. Posteriorment, els agents van practicar un registre constatant que a l’interior de l’habitatge s’havien realitzat modificacions estructurals per a ocultar i canalitzar els conductes de refrigeració i extracció d’aire amb la finalitat d’albergar un cultiu de creixement accelerat de plantes de marihuana, tipus indoor, sense que aquest fora advertit. A més aquest habitatge comptava amb un sistema de videovigilància per a dotar de seguretat a les instal·lacions, dificultant així la labor policial.

En el registre domiciliari es van intervindre 296 plantes de marihuana, 43 focus de llum especial per al desenvolupament de les plantes, 2 filtres de carboni, 3 compressors, 10 ventiladors, 1 bomba d’aigua i diversos conductes de regadiu, un vehicle d’alta gamma així com diversos efectes utilitzats per al pesatge i distribució de la droga confiscada.

Articles relacionats