22.5 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

La coordinació de la ciutadania de Guardamar de la Safor acaba amb un seguit de robatoris

– L’Ajuntament de Guardamar de la Safor i un grup de WhatsApp de vigilància del veïnat desmunten a un grup de menors que estaven fent robatoris i ocupant una casa buida del poble per amagar els material robats.

Des de fa uns dies el veïnat d’una urbanització del poble de Guardamar de la Safor estava patint una sèrie de robatoris; mobles, bicicletes, etc., que es trobaven a l’interior de les terrasses de les vivendes.

Davant aquests robatoris que van ser denunciants i informats a l’Ajuntament de Guardamar de la Safor, es va crear pel veïnat un grup de WhatsApp de vigilància, on s’alertava de possibles robatoris.

Un whatsapp que es va enviar de matinada, alertava del robatori d’una bicicleta elèctrica, va ser el detonant per a la detenció d’un grup de menors, que estan en un centre de menors de la comarca, per part de la Guàrdia Civil que havia rebut la telefonada d’una veïna del poble, que havia rebut el missatge i es dirigia al seu lloc de treball.

La Guàrdia Civil va esbrinar un grup de vivendes, que estan per finalitzar per la fallida de la promotora i que pertanyen, ara, al Sareb, i van trobar tots els objectes robats a l’interior d’una d’aquestes vivendes, incloent-hi material informàtic de l’Ajuntament de Bellreguard, recuperant els propietaris aquests objectes.

L’ajuntament de Guardamar de la Safor, una vegada que s’ha comprovat la situació delictiva, ha actuat amb rapidesa i diligència amb la motivació de seguretat i ha procedit a tapiar les finestres per a evitar l’ocupació de les vivendes esmentades.

Articles relacionats