21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Prieto: “El 23J hem guanyat a les enquestes amb un bon resultat contra tot pronòstic”

• El PSOE obté a Gandia 3.313 vots més que en les anteriors eleccions generals, amb un empat tècnic amb el PP

• Els 12.806 sufragis assolits a la ciutat pels socialistes, amb un 35%, suposen un increment de 8 punts respecte al 2019

El PSOE ha estat a tan sols 28 vots de guanyar les eleccions generals a la ciutat de Gandia, amb un total de 12.806 vots i un notable increment de 3.313 vots respecte als comicis del 10N de 2019. El percentatge del 35% dels sufragis que han aconseguit els socialistes suposa un empat tècnic amb el PP, partit que ha obtingut un 35,1% dels vots a Gandia.

Anit, després del recompte, l’alcalde de Gandia i secretari general del PSPV-PSOE de Gandia, José Manuel Prieto, es va adreçar als nombrosos militants i simpatitzants que es van congregar a les portes de la seu socialista del carrer Abat Sola indicant que “a la nostra ciutat hem tret un molt bon resultat i a Espanya hem guanyat a les enquestes contra tot pronòstic”, afegint que “amb independència del que passe els pròxims dies, el Partit Socialista ha remuntat el resultat electoral, el qual ens permetria fer que el país continue avançant”.

Prieto també va afirmar que “hui una majoria de progrés a Espanya ha decidit mirar endavant. Quan tot ho pintaven en contra, hem demostrat que el país vol seguir avançant. Hi ha una majoria d’espanyols que no volen retrocedir, tot i aquells que volen dividir, crispar i enfrontar”.

L’alcalde de Gandia va voler destacar que “este resultat ha sigut possible gràcies a la gestió del Govern d’Espanya, amb uns indicadors econòmics molt millors que fa quatre anys tot i la pandèmia i els problemes derivats d’una guerra, i també gràcies a les persones que el conformen, entre les quals està la ministra de Ciència i Innovació, la nostra companya Diana Morant, qui ha tret un resultat magnífic en la província de València com a cap de llista”.

Prieto va posar de manifest que “amb estos resultats molt més que dignes i esperançadors per al Partit Socialista, hem demostrat que superem sempre tots els reptes, que sabem afrontar els problemes i que vencem les adversitats. Açò també ha permés que Espanya siga l’únic país d’Europa on la ultradreta no sols no guanya vots, sinó que ha perdut 19 diputats”.

Finalment, el secretari general dels Socialistes de Gandia va agrair l’esforç i el treball efectuat durant estes eleccions generals per part de tots els interventors i apoderats, així com de l’equip d’organització i de campanya.

Articles relacionats