21 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

La Policia Nacional comença demà el servei d’atenció al turista estranger (SATE) a Gandia

• L’horari d’atenció al públic serà de manera ininterrompuda, de nou del matí a nou de la nit, els set dies de la setmana

• Per a denúncies de major complexitat, caldrà dirigir-se a l’habitual Oficina d’Atenció al Ciutadà, de la comissaria situada al carrer Ciutat de Laval

A partir de demà dia un de juliol i fins al pròxim quinze de setembre, la Policia Nacional estarà, en les instal·lacions municipals de la platja, situada en l’avinguda de la Pau de Gandia, donant el servei d’atenció al turista estranger (SATE). L’horari d’atenció al públic serà de manera ininterrompuda, de nou del matí a nou de la nit, els set dies de la setmana.

Aquesta oficina policial té per finalitat oferir al turista, tant estranger com nacional que visita la localitat valenciana de Gandia. Es dona una assistència personalitzada després de ser víctima d’una infracció penal o patir qualsevol altra incidència similar. Aquesta assistència es presta per la Policia Nacional amb la col·laboració de la Policia Local i personal especialitzat en turisme.

La implantació d’aquest servei tracta de respondre a les demandes dels ciutadans amb vista a garantir la seguretat ciutadana en dates tan assenyalades on la població de Gandia augmenta de manera exponencial.

Cal destacar que aquesta oficina tramita denúncies i la resta de gestions documentals que es deriven d’una infracció penal, sempre que siguen de tramitació senzilla, recordant que per a denúncies de major complexitat, caldrà dirigir-se a l’habitual Oficina d’Atenció al Ciutadà, de la comissaria situada al carrer Ciutat de Laval.

Articles relacionats