20.7 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

“Benipeixcar Festiu” festa estiuenca al barri gandià

– Gandia presenta la programació del ‘Benipeixcar Festiu’ per al mes de juliol

– Les diverses activitats del barri tindran lloc els dies 2, 3, 9 i 10 de juliol a la plaça de Benipeixcar i a la plaça del Doctor Ferran de manera gratuïta i amb totes les mesures de seguretat

– Amparo Victoria: “Agraïm el suport, la implicació de l’Associació de Veïns i de les Associacions Festeres, així com de la resta d’associacions del barri, per dur a terme les diferents activitats any rere any”.

– José Manuel Prieto: “Als barris de Gandia no podia faltar una programació estiuenca per tornar a la normalitat tan desitjada”

El regidor delegat d’Escena Urbana i Política Festiva, José Manuel Prieto, juntament amb la presidenta de la Junta de Districte de Benipeixcar, Amparo Victoria, van presentar ahir davant de l’Ajuntament de Gandia les activitats que la junta, en col·laboració amb aquest departament, han organitzat per al ‘Benipeixcar Festiu’ d’enguany. Els actes tindran lloc de manera gratuïta els dies 2, 3, 9 i 10 de juliol a la plaça de Benipeixcar i a la plaça del Doctor Ferran amb totes les mesures de seguretat.

Aquesta festa va nàixer del moviment associatiu de veïns i veïnes de Benipeixcar amb l’ànim de fer barri, a banda de preservar les festes patronals i les falles, a través d’activitats orientades promoure la solidaritat, la igualtat, la inclusió, l’esport i el voluntariat veïnal. Tot i que es compleixen dos anys sense poder celebrar les festes de la barriada, s’han preparat una sèrie d’actes (espectacle d’humor, cine, música en directe) per mantenir vives les tradicions d’una manera diferent i en consonància amb la normativa sanitària actual.

“Des de la Junta del Districte volem agrair el suport de l’Associació de Veïns i de les Associacions Festeres, així com de la resta d’associacions del barri, en la implicació en les diferents activitats i de l’esforç que realitzen any rere any, un reconeixement a totes elles, tornarem a tindre festes”, ha emfatitzat Victoria.

Per la seua part, Prieto ha mostrat el suport de l’Ajuntament de Gandia a les activitats organitzades a les juntes de districte: “A banda de les activitats preparades per a estiu al port i platja, a la ciutat i més concretament els seus barris no podia faltar una programació estiuenca per tornar a la normalitat tan desitjada”.

La programació del Benipeixcar Festiu al mes de juliol és la següent:

• Divendres 2 a les 21:30 hores a plaça de Benipeixcar: Espectacle: Los Chimichangs, per la companyia JUJA Teatre.
• Dissabte 3 a les 22:30 h. a la plaça del Doctor Ferran: Sing Along: Espectacle de cine i música en directe amb la pel·lícula Grease.
• Divendres 9 a les 22 h. a la plaça de Benipeixcar: Música: Soundcheck CoverBand.
• Dissabte 10 a les 20:30 h. a l’Església Sant Cristòfol: Missa en honor al patró Sant Cristòfol.
• A les 21:30 h. a la plaça del Doctor Ferran: Concert de la Banda UAM Sant Francesc de Borja de Gandia sota la direcció del mestre Vicent Martí Ferrer (pasdoble, sarsuela o musicals, entre altres).
• A les 22:45 h. al Pàrquing del Pavelló d’Esports Raval Benipeixcar: Castell de focs d’artifici, a càrrec de la pirotècnica Borredà.

Articles relacionats