15.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

El ciclista Felipe Orts aclarira el seu futur en la modalitat de ciclocròs abans de la Volta a Espanya

– El ciclista franquícia de l’equip gandià Teika UCI TeamFelipe Orts aclarira el seu futur en el món del ciclocròs abans de l’inici de la Volta Ciclista a Espanya.

En aquests moments l’actual campió d’Espanya de ciclocròs competeix amb l’equip professional Burgos-BH en la modalitat de carretera i BTT, ja que té contracte en vigor fins al 31 de desembre d’aquest mateix any.

Segons les informacions aparegudes la setmana passada en alguns mitjans, Orts no faria el campionat del món i d’Espanya amb l’equip gandià sinó amb l’estructura burgalesa no obstant això els responsables de l’actual equip de Felipe Orts s’han donat un mes per a decidir quines seran les seues intencions.

Cal recordar que Teika ha portat a Orts a tots els llocs del planeta per a desenvolupar la seua carrera en el món del ciclocròs en els últims anys no obstant això el de la Vilajoisa buscava una certa tranquil·litat i explorar el món de la carretera com a professional.

El passat cap de setmana, el del Burgos va fer la seua primera participació en una prova de BTT a Estella i aquest pròxim diumenge ho farà en Benejuzar amb motiu del campionat autonòmic.

Cal destacar que Burgos i BH copatrocinadors de l’equip professional volen muntar un potentíssim equip de ciclocròs per a aquesta temporada.

En aquests moments si finalment Orts cau de l’equip, li quedara la base on té bons corredors com Pau Martí, Iván Gomar i Raúl Mira entre altres a l’espera de fer oficial els pròxims fitxatges.

Articles relacionats