17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

La Policia Local de Tavernes rep formació per a atendre a víctimes de violència de gènere

– L’objectiu d’aquest assessorament és millorar l’acompanyament i l’atenció a les dones que sofreixen algun tipus de violència de gènere, així com als seus fills i filles

– La regidora d’Igualtat i Dona, Noèlia Alberola, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Llàcer, han visitat la formació impartida per l’associació Alanna

La Policia Local de Tavernes de la Valldigna ha iniciat unes noves jornades de formació en matèria de prevenció i atenció a víctimes de violència de gènere impartides per l’associació Alanna. Primerament, es formarà a 12 policies i, després, es completarà la formació a la resta del cos policial valler.

L’objectiu d’aquest assessorament, a càrrec de psicòlogues, treballadores socials, víctimes i agents d’Igualtat, és millorar l’acompanyament, atenció i assessorament a les dones que sofreixen algun tipus de violència de gènere, així com poder atendre correctament als seus fills i filles davant aquestes situacions.

La regidora d’Igualtat i Dona, Noèlia Alberola, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Llàcer, han destacat la importància de teixir sinergies entre el departament d’Igualtat i la Policia Local, tot amb la finalitat d’oferir atenció personalitzada a les víctimes i unir en la lluita per a combatre aquesta xacra.

Aquestes jornades de formació s’impartiran també al personal sanitari del Centre de Salut de Tavernes, un àmbit clau especialment en la prevenció de les violències de gènere. Tavernes, com a membre de la Xarxa de Municipis Protegits Contra la Violència de Gènere, impulsa diferents accions per a dotar de les eines necessàries els agents implicats en el procés d’atenció a les víctimes de violència de gènere.

Articles relacionats