11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

La Policia Local de Tavernes deté dues persones per furtar taronges

• Els agents van ser requerits per la Guàrdia Civil després que el propietari del camp telefonara a la caserna en haver-los pillat en un hort del Camí Reial.

• Els dos detinguts tenen antecedents policials.

Agents de la Policia Local de Tavernes de la Valldigna van detindre ahir al voltant de la una del migdia a dues persones mentre estaven robant taronges en un camp del terme municipal. En concret, els agents van acudir a una parcel·la ubicada al Camí Reial en ser requerits per la Guàrdia Civil de la localitat després que el propietari del terreny telefonara a la caserna en haver pillat als lladres en el seu hort.

A l’arribada dels vehicles policials els infractors encara es trobaven al lloc dels fets i els agents van poder interceptar el vehicle en què viatjaven i la mercaderia que acabaven de furtar. La Policia Local va consultar les dades policials i va comprovar que les dues persones que en eixe moment estaven detingudes tenien antecedents per altres delictes i una d’elles per tinença d’armes. A més, la furgoneta que conduïen no tenia en vigor la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV).

Una de les unitats policials que va intervindre en la detenció va acudir a una cooperativa de la localitat per a comprovar la quantitat de taronges que els lladres havien carregat al vehicle. En total, la mercaderia furtada són 47 quilos de la varietat Lanelate.

Articles relacionats