11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

Continua el cicle Jazzdijous a la Casa de la Marquesa Amb l’actuació del quartet del baterista Miquel Asensio

Aquest dijous tindrà lloc a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, un nou concert del cicle Jazzdijous, que organitza el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, amb l’actuació de Miquel Asensio Quartet.

Miquel Asensio és un experimentat baterista valencià, que ha tocat amb els grans músics de l’escena jazzística estatal. Va completar els seus estudis musicals a la Royal Music School d’Estocolm. Al concert del Jazzdijous presenta el seu segon disc titulat Biotza, un inspirat treball en el qual, a través de les seues pròpies composicions, experimenta amb nous colors i textures musicals, des del jazz més pur a l’obertura més conceptual, amb un tractament lliure i orgànic, el qual ha estat considerat per la crítica com un “sorprenent treball, atractiu i modern, amb grans dosis de creativitat”.

A més de Miquel Asensio a la bateria, el quartet el completen Daniel Juárez al saxo, Albert Palau al piano i Pablo Martín Caminero al contrabaix.

El concert de Miquel Asensio Quartet està previst per a les 20 h i les entrades poden adquirir-se a la Casa de Cultura i a www.instanticket.es, al preu de 6 euros.

Articles relacionats