9.3 C
Gandia
Divendres, 3 febrer, 2023

La Policia Local de Tavernes continua fent cursos d’educació viària

– Els cursos han anat destinats a l’alumnat dels centres educatius del municipi

– L’objectiu ha estat sensibilitzar-los sobre la seguretat viària des del punt de vista dels vianants i dels conductors 

Un any més, la Policia Local de Tavernes ha dut a terme diverses xarrades i sessions teòriques d’educació viària en els sis centres escolars del municipi, així com en l’IES Valldigna i l’IES Jaume II el Just.

Durant les sessions, els agents de policia han mostrat als alumnes la importància de conéixer aspectes essencials de la via pública com els senyals de trànsit, els passos de vianants, semàfors, rotondes i vehicles diversos.

Al llarg del mes de juny, es durà a terme la part pràctica mitjançant un circuit de seguretat viària preparat per a l’ocasió. A més, tindran lloc xarrades als i les alumnes de 1r d’ESO sobre assetjament escolar, conegut també com a bullying.

L’objectiu d’aquestes formacions és sensibilitzar sobre la importància de la seguretat en la via pública, des de les perspectives dels vianants i dels conductors, a l’alumnat dels diferents centres.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Llàcer, ha assenyalat que “aquests cursos són molt efectius entre el jovent, ja que coneixen la importància de respectar les normes de seguretat gràcies al treball dels agents de policia, que fan del municipi un lloc més cívic i segur per a totes i tots”.

Articles relacionats